JULKISET TILAT 

JALMIINAKOTI, Perho 2003

Viihtyisä vanhainkoti, johon suunnittelin asiakkaiden huoneet, ruokasalin ja yhteiset oleskelutilat. Erityisesti suunnittelussa huomioitavaa oli paloturvalliset materiaalivalinnat, esteettömyys, laadukas ja ajaton tyyli.

KYYJÄRVEN SEURAKUNTATALO, Kyyjärvi 2003

Seurakuntalon avaran salin verhojärjestelmä, johon valitsin Woodnotesin klassiset ja tyyliltään rauhalliset paneeliverhot

PAIKALLISOSUUSPANKKIEN EDUSTUSHVILA HIPONTUPA, Kannonkoski 2004

Suuren ja upean hirsihuvilan sisustusprojekti, jossa päivitin huonekalut, matot ja tekstiilit 2000-luvulle. Keittiön suunnittelun lähtökohta oli muuttaa keittiö palvelemaan isojen tilaisuuksien järjestämistä.

NIXI-KEITTIÖT MYYMÄLÄ, Jyväskylä 2005

Keittiömyymälän stailaus

KAUNEUSHOITOLA MARJAANA HAUTALAHTI, Jyväskylä 2005, 2006

Kahden ylellisen kauneushoitolan sisustussuunnitelu. Projektit sisälsivät kokonaisuuden, jossa suunnittelin pintamateriaalivalinnat, värimaailman ja tekstiilit.

KESKISUOMEN OSUUSPANKKI, Saarijärvi 2007

Tekstiilisuunnitelma pankin toimisto- ja  neuvottelutiloihin, asiakaspalvelu tiloinin sekä pankkisaliin. Projekti toteutettiin Almedahlsin graafisilla tekstiileillä.

BETSET OY, Kyyjärvi 2008-2009

Tekstiilisuunnittelu ja toteutus toimisto- ja neuvottelutiloihin 15kpl sekä ruokalan (100 asiakapaikkaa) tekstiili- ja värisuunnitelma.

HONKA OYJ, Karstulan tehdas, 2008

Honka Oyj:n tiloissa toteutettiin täydellinen pintaremontti yrityksen pitkää historiaa ja puurakentamista kunnioittaen. Projekti sisälsi neuvottelutilojen, aulatilojen sekä 20 toimistotilan ja johdon työhuoneiden kaluste lay-outit, väri- ja tekstiilisuunnittelun (sisältäen verhojen valmistuksen ja asennustyön)

HAUKKARANNAN KOULUN OHJAUSPALVELUYKSIKKÖ, Jyväskylä 2009-2010

Mielenkiintoisen, mutta rakenteellisesti haastava suunnitteluprojekti, jossa vanhan Kivääritehtaan ullakkokerroksen tilat muutettiin koulutus- ja toimistokäyttöön. Sisustussuunnittelussa tavoitteena oli persoonalliset ja "epätoimistomaiset" työskentely-ympäristöt, neuvottelu- ja koulutustilan muunneltava kalustesuunnitelma sekä väriä ja mukavuutta aulatilaan.

UPTOWN VAATELIIKE, Jyväskylä 2011

Laadukkaita brändejä myyvän vaateliikkeen sisustussuunnittelu, jossa uudistin olemassaolevia myymäläkalusteita luovasti, piirsin uusien kalusteiden lay-outit

sekä suunnittelin seinien värimaailman yhdistämällä efektimaalausta ja tapettia.

ONESTO SERVICES, Jyväskylä 2012

ITC-palvelu ja ohjelmistokehitysyrityksen toimitilojen kokonaisvaltainen sisustussuunnitteluprojekti. Tiloihin toivottiin värejä, pehmeyttä ja rentoa tunnelmaa. Yrityksen aulatila muutettiin rohkeilla väreillä ja pehmeillä huonekaluilla yhteiseksi olohuoneeksi, toimistotilat tapetoitiin ja paperinarusta valmistetut paneeliverhot parantavat akustiikkaa sekä viimeistelevät sisustuksen. Neuvottelutilan värimaailma, tekstiilit ja kalusteet muuttivat tunnelman miellyttävän viihtyisäksi.

INPULSE OY, Jyväskylä 2013

Sähköisen asioinnin ja IT-ratkaisujen asiantujayrityksen toimistotilojen väri- ja tekstiilisuunnittelu, jolla haluttiin luoda viihtyisä työympäristö.

SUOJAN ELOKUVATEATTERI, Karstula 2013

Perinteikkään Suojeluskunnantalon suuren salin muuttaminen elokuvateatteriksi nykypäivän tekniikalla ja nousevalla katsomolla. Klassismin tyylisuuntaa edustavan salin värisuunnittelu sekä akustiikan parantaminen tekstiileillä.

PROTACON SOLUTIONS, Jyväskylä 2013

Automaatioratkaisuja, digitalisaatiopalveluja ja palvelumuotoilua tarjoavan yrityksen projektihuoneiden sekä henkilökunnan taukotilan kaluste- ja värisuunnitelma.

POP PANKKI, Jyväskylä 2015

Pankkisalin ja neuvottelutilan tekstiilisuunnitelma täydentämään värikonseptin mukaista kalustusta.

MPS MOTORS,  Jyväskylä 2016-2017

Jyväskyläläisen autoliikkeen esittely / myyntililan, toimiston ja sosiaalitilan sisustussuunnitteluprojekti. Toteutettiin suuri valokuvaseinä johon yhdistettiin tilojen värimaailma. Kalustepiirustukset kiintokalusteisiin, jotka toteutettiin puusepällä. Tiloihin tuotiin luksusta ja väriä Versacen upeilla tapeteilla.

KARSTULAN EVANKELINEN OPISTO, Karstula 2020-2021

Perinteikkään opiston verhojen uusiminen jaksotettiin kahteen osaan - suuren ruokasalin ja käytävätilan sekä 14 opiskelija-asuntolan verhot. Tekstiilien päivittäminen toi raikkaan ilmeen tiloihin, joissa päivittäin oleskellaan.

KSPT INSULATIONS OY, Jyväskylä 2019-2020

Toimistojen, neuvotteluhuoneen, kahvihuoneen ja aulatilan kokonaisvaltainen uudistus. Projektissa seinäpintoja tapetoitiin ja maalattiin, toimistoihin suunnittelin arkistokaapistot, jotka puuseppä valmisti toiveiden ja mittojen mukaan. Johdon toimistojen kalusteet uusittiin ennakkoluulottomasti pyöreillä pöydillä ja pehmustetuilla tuoleilla. Suuret matot tuovat viimeistellyn ilmeen ja parantavat tilojen akustiikkaa. Kaikkiin tiloihin valmistettiin laadukkaat verhot.